10 tips for å komme seg gjennom den mørke årstiden


Vinteren har startet å gjøre sitt inntog. Mens landet er i ferd med å bli kledt i hvitt blir dagene stadig kortere, helt til vintersolverv. Dette er tiden for peiskos, tykke sokker, ullpledd og noe varmt i koppen. Her er 10 tips til ting du kan gjøre i vinter for å hjelpe deg gjennom den mørke årstiden.

  1. Les en bok

Det er få ting som varmer like mye som en god bok når kulden setter seg. Siden vinteren kommer til å bli værende en stund kan en krimserie være en god ide, med mange spennende muligheter fra kjente forfattere som Henning Mankell, Jo Nesbø eller Jørgen Jæger.

  1. Underhold deg selv

Et bra tidsfordriv som garantert vil få tiden til å fly er å spille et spill. Kjøp deg et nytt PS4 eller Xbox spill, kos deg sammen med andre i brettspill eller prøv lykken på pengespill med nye casino 2020.

  1. Finn en god film

Den mørke årstiden er også perfekt for å kose seg foran tv-skjermen med en god film. Enten du velger noe nytt eller går for en gammel klassiker så er det massevis du kan kose deg med. Nå som det nærmer seg jul er det massevis av gode julefilmer å se. Sjekk ut topp 50 listen til Timeout  for inspirasjon


  1. Oppdag en ny serie

Skal du benke deg foran TV-skjermen er det også massevis av serier å velge mellom. Strømmetjenestene har massevis av godbiter å by på, enten du går for HBO, Netflix eller NRK.

  1. Hjemmebakt er alltid en vinner

Liker du deg på kjøkkenet? Hvorfor ikke bruke den møre årstiden til å bake. Fyll opp frysen med noe du kan varme deg på gjennom vinteren, eller benytt muligheten til å lage noe du ikke har laget for. Hva med å overraske familien med en spennende kake?

  1. Strikk et varmeplagg

Strikking er super-populært, og faktisk en sterkt voksende trend også blant menn. Forskning viser at bare de siste 6 årene er andelen blant de som strikker doblet! Hopp på trenden du også og strikk et skjerf, et par sokker eller en genser som kan holde deg varm i vinter.

  1. Planlegg sommerferien

Når kulden for alvor setter inn kan det være godt å ha noe varmt å se frem til. Vinteren er en fin tid å planlegge neste års sommerferie på, enten det bærer utenlands eller på norgesferie.

  1. Puss opp

Vinteren er tiden veldig mange av oss velger å pusse opp. Når det ikke frister å bevege seg utendørs og gjøre ting, så passer det langt bedre å gjøre en oppfriskning av hjemmet. Skaff fargeprøver eller hent inspirasjon fra blader eller oppussingsprogrammer fra tv.

  1. Inviter venner over

Vinteren er kosetid og tid du helst vil bruke innendørs. Inviter over noen venner du ikke har sett på en stund, spis god mat og drikk varm kakao med krem.

  1. Få deg en ny hobby

Føler du at du har litt tid til overs kan vinteren også være tid for å oppdage en ny hobby. En populær aktivitet som stadig flere oppdager er isbading. Det er både forfriskende og sies å forlenge livet, og gjør det dessuten ekstra deilig å krype godt under ullpleddet om kvelden.
HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->