Da hun var 23 år gammel fikk voldtektsofferet nok – og tok det hun synes var en passende hevn.


En 23 år gammel kvinne fra India ble i en årrekke seksuelt misbrukt av en venn av faren.

Forrige fredag i India var den unge kvinnen alene hjemme da hun på nytt ble oppsøkt av den 54-år gamle overgriperen. Han jobber med spirituell healing og behandlet faren hennes i flere år, ifølge the Indepentent.

Jenta hadde fått nok og hadde bestemt seg for å ta sin nådeløse hevn. Hun fattet både motet og kniven, og skar av hele 90 prosent av overgriperens penis rett av. Politisjefen i byen Kerala heter Pinarayi Vijayan og omtalte henne som modig kvinne på en pressekonferanse.

Les resten av historien nedenfor.


Jenta kontaktet politiet med det samme. Deretter forklarte hun at mannen som har vært en venn av familien i lang tid, hadde voldtatt henne hver gang han fikk sjansen. Hun sa til politiet at hun rett og slett ikke orket flere overgrep. Hun er ikke siktet, mens mannen er derimot siktet for overgrep.

54-åringen er også på sykehus, tilstanden er stabil og legene jobber med å rekonstruere mannens penis. Selv uttaler han riktignok at det var han selv som skar av den mye omtalte penisen og nekter for at han noengang skal ha begått overgrep.

En kvinnelig aktivist som viser sin avsky mot de mange voldtektene i India sier til Indianexpress:

– Dette er en sterk kvinne. Hun fortalte oss at hun skar av mannens penis for å forsvare seg selv. Hun hadde innsett at det ikke fantes andre løsninger for å få slutt på voldtektene. Hun ønsket ikke å ende opp som enda et voldtektsoffer som lever hver dag i konstant frykt. Hun ville at denne mannen skulle lide for det han hadde utsatt henne for.

Synes du at jenta skal gå ustraffet? DEL saken på Facebook og si din mening i kommentarfeltet vårt!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->