Vibeke så en full og fortvilet jente på nattbussen; da jenta gikk av, stoppet sjåføren og gjorde det utenkelige.


Fredag natt da Vibeke Tofteby skulle hjem med nattbussen fra Aarhus i Danmark, opplevde hun at bussjåføren gjorde noe hun synes var så fint at hun ville fortelle verden om det. Hun la derfor ut et innlegg på Facebook, og i løpet av kort tid begynte det å spre seg i rekordfart.

Vibeke tok bussen fra Aarhus til den lille danske byen Rønde, da den kvinnelige bussjåføren gjorde noe helt spesielt.

– Rett før bussen skulle kjøre fra Aarhus, kom en ung, alkoholpåvirket kvinne – uten sko, veske, mobil og lommebok – og spurte hvordan hun kunne komme seg til Skødstrup uten penger. Det var flere passasjerer som tilbød seg å betale for billetten. Bussen kjørte imidlertid ikke innom Skødstrup, så jenta ville bare sitte på så langt hun kunne. Da vi kom til det stoppet som var nærmest Skødstrup, vaklet hun ut av bussen, skriver Vibeke i innlegget sitt på Facebook.

Den unge jenta tok til takke med at bussen ikke kunne kjøre henne helt hjem, men ville altså gå fra nærmeste stopp.


– Da vi kom til siste stopp før Skødstrup, vaklet hun ut av bussen. Den kvinnlie sjåføren var tydelig bekymret for henne, og ba henne komme tilbake. Da tilbød hun seg å kjøre til Skødstrup, og sette henne av der. Jenta tok imot tilbudet, og sjåføren unnskyldte seg ovenfor de andre passasjerene for at bussen ville ankomme Rønde senere enn planlagt.

Deretter kjørte bussen avgårde, og det ble sørget for at den unge jenta kom seg sikkert hjem. I løpet av bare ett døgn har den hjertevarmende historien spredd seg som ild i tørt gress på Internett.

For Vibeke og de andre passasjerene, var det fint å se at den snille sjåføren viste såpass stor tålmodighet og forståelse for den berusede jenta.

DEL gjerne på Facebook med dine venner om du synes bussjåføren gjorde det rette!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->