Kona ble gravid da hun var utro. Da tar mannen en sjokkerende avgjørelse.


Hrtwarming.com er et nettsted hvor man kan dele sine historier anonymt. Denne historien ble sendt inn av en mann som oppleve at kona var utro og ble gravid. Mange ville ha pakket sakene sine i all hast og sinne, men det denne mannen gjør er så fint at det nå har blitt delt verden over.

Vi har oversatt historien her – del den gjerne med dine venner!

«Min datter er ikke min biologiske datter. Ekskona mi ble gravid etter at hun hadde hatt en affære utenfor forholdet vårt. Dette var ikke første gang hun hadde vært utro mot meg, fant jeg ut senere. Etter at farskapstesten bekreftet det hele, var jeg klar for å pakke sakene mine. Men så var det en tanke som streifet meg.

Den lille babyen, den lille jenta, hadde ikke bedt om dette selv. Hun hadde ikke bedt om denne situasjonen. Hun er uskyldig i alt dette, og mangler nå en pappa fordi denne unge herremannen bare stakk av da han fikk nyheten. Jeg visste at moren hennes ikke kom til å takle det å være mamma spesielt bra, ettersom hun hadde store problemer med å få til livet som det var – uten barn.


Jeg valgte å bidra. Jeg har alltid ønsket å bli pappa, og jeg synes det er utrolig viktig å hjelpe barn. Hvis jeg kan hjelpe ett barn fra å ha en kjip barndom slik jeg hadde, så gjør jeg det – og det gjorde jeg.

Hun har mitt etternavn, hun ser utrolig nok ut som meg (hennes biologiske far ser ut som en yngre versjon av meg).

Ikke minst: Hun er utrolig lykkelig.

Jeg bruker også mye tid på å hjelpe eksen min med å være en god mamma. Det er den beste avgjørelsen jeg noen gang har tatt.

Jeg er kanskje ikke faren hennes – men jeg er definitivt en pappa for henne.

Slike uselviske mennesker gjør verden til et bedre sted – DEL gjerne om du er enig!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->