Legen spiller ukulele for å glede den lille jenta med kreft – og hun blir umiddelbart i bedre form.


Musikk er som medisin for ører og hjerte. Å høre en sang kan ta en person til et annet sted for et lite øyeblikk, og få dem til å glemme sine bekymringer.

Når noen er syke, er nesten halve kampen å få personen til å tenke positivt. Å tenke positivit kan faktisk påvirke helsen, og gi styrke man ikke ville hatt ellers. Denne fantastiske legen vet hvor viktig musikk og humør kan være for helsa, og gjør alt han kan for at pasientene skal være positive til fremtiden.

YouTube

Dr. Paulo Martins er en dedikert lege ved Hospital das Clinicas i Sao Paulo i Brasil. En dag tok han med seg ukulenen til sykehuset. Han ville gi de eldre pasientene litt underholdning, og gjøre dagen deres litt bedre. Det han ikke visste, var at han hadde en helt spesiell, liten tilhører.


Sophia var innlagt på sykehuset, da hun lider av en svært sjelden sykdom kalt Langerhans-celle histiocytose. Da hun hørte at Dr. Martins spilte i gangen, ble hun umiddelbart i godt humør. Hun vandret rundt på sykehuset for å finne musikkilden. Da hun fant Dr. Martins, ble hun i ekstase.

YouTube

Dr. Martins skjønte raskt at musikken gjorde jenta i bedre humør, og da bestemte han seg for å gjøre noe helt spesielt; nemlig spille en egen sang bare for henne! Hun begynte å gynge i takt med musikken, og det tok ikke lang tid før hun danset for fullt. Den lille jenta spredde glede i hele rommet!

Denne legen går virkelig langt for å få pasientene sine til å trives – og fortjener all heder og ære!

Se den søte videoen her – og DEL gjerne med dine venner!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->