Moren filmer når søppelmannen plukker opp barnet hennes – så la hun det ut på Internett.


Avfallsarbeid er ikke en jobb som de fleste voksne drømmer om å få seg. Ærlig talt, det er en skitten jobb, men en jobb som er viktig for å holde lokalsamfunnet rent og trygt.

Det kan også være fysisk krevende, og ikke alle er klare for utfordringen. Voksne kan drømme om en karriere med dress og slips, men har du noen gang lagt merke til hvor mange barn som beundrer sine lokale renovasjonsarbeidere?

Barnas ansikter lyser ofte opp når søppelbilen kommer rullende nedover gaten. De er i det minste stand til å beundre den dyktigheten fysiske styrken som ofte må til for å samle avfallet vårt holde nabolagene rene.

Foto: FB/Shelley Ann M.


Dette beundringen kan begynne i ganske ung alder. Seksten måneder gamle Gray er fascinert av sin lokale søppelmann.

Grey bor i Jefferson Park et av Baton Rouge-nabolagene i delstaten Louisiana, USA. Mr. Anthony, som han er kjent som rundt i nabolaget, kan like gjerne være en superhelt i øynene til lille Grey.

Shelley, Greys mor, postet en søt video av Mr. Anthony holde Gray. Mr. Anthony skulle la Gray hjelpe ham med sine plikter ved å oppmuntre Gray til å være sterk og skyve søpla opp innkjørselen.

Denne søte øyeblikket var ikke et engangstilfelle. Mr. Anthony og Gray har tilsynelatende vært venner siden Gray var bare fem måneder gammel.

Noen ganger tar Mr. Anthony seg noen minutter og setter seg ned og tegner med kritt ute med Gray. Shelley skrev på Facebook:

– Hei, dette er virkelig det søteste lille vennskap jeg vet om! Det er rett og slett dedt søteste!

SE video og DEL saken på Facebook om du synes søppelmannen viser storsinn!Mr. Anthony's morning helper! 🚛 #garbageday #toddlergray

Posted by Shelley Ann McGlathery Guidry on Monday, February 27, 2017


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->