Storm på sosiale medier etter at jenta puttet skilpadden sin i mikrobølgeovnen – signer underskriftskampanjen her.


Jonasia Simpson la ut et bilde før og et bilde etter på bildedelingsappen snapchat der hun puttet skilpadden sin i mikrobølgeovnen. Bildet gikk svært raskt viralt og mange ble mildt sagte opprørt over bildet, skriver Metro Storbritannia.

Flere mennesker begynte å skrive både trusler og hatske innlegg i sosiale medier, og snart kom det en underskriftskampanje mot jenta, som antas å være en tenåring fra Boston, for at hun skulle rapporteres for dyremishandling.

Teksten i undeskriftskampanjen på nett lyder «Ikke bare drepte Jonasia kjæledyret, men moren hennes støttet avgjørelsen hennes, så de har sammen vist en total mangel på sympati for dyrets velferd.»

Se bildene nedenfor (NB! Sterke bilder!).


Slik så det første bildet Jonasia la ut:

Og slik så det ut etter at den lille skilpadden beklageligvis døde i mikrobølgeovnen.

Det er grusomt at enkelte mennesker kan behandle forsvarsløse dyr på denne måten. Nå håper vi at all oppmerksomheten dette får i media kan føre til at politiet kommer på banen.

Underskriftskampanjen kan signeres her. Den vil bli levert til politistasjonen i Boston når den når 7 500 underskrifter – for øyeblikket mangler det bare litt over 2 000 underskrifter før den når sitt mål.

Hva synes du om dette? DEL saken på Facebook og si din mening!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->