Rektoren ble sinna da faren tok med barna på tur – da ga han et perfekt svar på tiltale!


Mike Rossi klarte å bli kvalifisert for å løpe Boston Marathon og bestemte straks for å ta med hele familien sin på sportsfesten i delstaten Massachusetts.

Han sendte e-post om at de ville bli borte fra skolen, men da de kom hjem fra Boston så faren til sin overraskelse at han hadde fått svar, ifølge Today.

E-posten var fra skolens rektor, og e-posten hadde en heller seriøs tone.

Les historien nedenfor.


Foto: Today

I e-posten stod det:

«Kjære Mr og Mrs Rossi:

Jeg forstår at familien nylig var borte på en familie ferie. Jeg vil at du skal være klar over at Abington School District ikke godkjenner familieferier som godkjent grunn for fravær, uansett hvilke aktiviteter ferien innebærer.

Datoene barnet ditt har vært borte vil bli registrert som fravær.»

Foto: Facebook / Mike Rossi

Mike ble veldig opprørt og valgte derfor å svare på e-posten med sin egen melding. Han svarte:

«Kjære rektor,Mens jeg setter pris på din bekymring for våre barns utdanning, kan jeg forsikre deg om at de har lært like mye i løpet av våre fem dager i Boston som de hadde lært i løpet av et år i skolen.

Våre barn fikk en opplevelse som de bare får oppleve en gang i livet sitt, noe de ikke kan lære i et klasserom eller lese i en bok.

I løpet av de tre skoledagene de var borte lærte de om engasjement, kjærlighet, utholdenhet, om å overvinne motgang, patriotisme, amerikansk historie og idrett.

Foto: Facebook / Mike Rossi

De så sin far overvinne skader, dårlig vær, en nær slektning som døde og mange andre hindere for å nå sine personlige mål.

De fikk også oppleve kjærlighet og støtte fra tusenvis av mennesker i publikum som støttet andre i å oppnå sine mål.

I maratonet løp blinde løpere, løpere med proteser og folk med andre fysiske hemninger. De fikk også se folk som løp for å skaffe penger til veldedighetsformål.
Alt dette opplevde de mens de var vitne til en av de mest prestisjefylte og historiske maratonløp i verden, Boston Maraton.

Barna fikk også huske og hedre ofrene for en meningsløs terrorhandling, og de fikk også høre at selv om ondskap kan ramme landet vårt, har terrorisme ingen innvirkning på vår tankegang og patriotiske innstilling.

Foto: Facebook / Mike Rossi

Dette er ting som de aldri ville lært i klasserommet. De har også fått tid til å gå Freedom Trail [en historisk tursti i Boston]

De besøkte også et akvarium, prøvde gode matretter og tilbrakte mange timer med fysiske aktiviteter som turgåing og svømming.

Vi setter stor pris på innsatsen til de fantastiske lærere dine og de ansatte legger inn for våre barn hver dag, og vi elsker den utdanningen de får på skolen.

Men jeg ville ikke nøle et øyeblikk å gi mine barn et par dager fri fra skolen igjen for å få være med på opplevelser som ligner de som de opplevde den siste uken.

Beste hilsener, Michael Rossi, Maratonløper og «Pappa»»

Er du enig med Mike? DEL denne saken med dine Facebook-venner!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->