Moren tar bilde av den utslitte 7-åringen – en gammel venn ser beinet hennes og deler umiddelbart bildet.


Enten du er brannmann, astronaut, oljearbeider, eller krabbefisker – gratulerer, du har det som regnes som en av de vanskeligste jobbene i verden! En annen jobb som offisielt ikke har havnet på listen, men som bør være der, er morsrollen.

For det første kommer jobben uten lønnsslipp, og det å pensjonere seg er vanligvis ikke et alternativ.

Fra spøk til side, å være mor innbefatter all lykke og tilfredsstillelse i verden, sammen med mental og fysisk utmattelse, ulikt alt annet man har opplevd før!

Sam Jess Griffin fra Indiana i USA er en mor til fem barn – noe som resulterer i en husholdning som aldri opplever et eneste kjedelig øyeblikk. Sam ofte er avhengig av hjelp fra hennes eldste barn, Lainie, som til tross for å være bare sju år gammel, er som en mor nummer to til hennes yngre søsken.


Mens barna ikke alltid er best på å vise takknemlighet til sine hardtarbeidende mødre, besluttet Lainie å gjøre det som har vært den beste poengteringen vi kan forestille oss, ikke bare for Sam, men for travle mødre overalt.

Som en del av hennes Halloween kostyme, hadde Lainie gitt opp alle prinsessekostymene og i stedet valgt sin favoritt superhelt – hennes mor! Hun brukte dukker, sminke, og lagde et hjemmelaget kostyme for å kle seg ut som en «Utslitt mor.»

Moren synes dette var så vittig at hun la ut et bilde på Facebook – men hadde ingen anelse om at bildet kom til å spre seg i rekordfart, slik det gjorde.

Familiens venn, Rachael Fansler Beachy, hadde dette å si:

– Min venns datter er kledd opp som en mor for halloween. Legg merke spyet og de mørke ringene under øynene. Dette er det beste kostymet jeg har sett! Jeg vil se strekkmerker!

Bildet er en perfekt skildring av hva en mors uniform som regel ender opp med å se ut for de fleste av oss. Det er en hjertevarmende påminnelse om at selv syv-åringer kan legge merke til hvor hardt arbeid deres mor gjør hver eneste dag!

Foto: FB/SamJessFor Sam, er hennes vakre familie absolutt verdt alle de mørke ringene og gulpingen. Og å se humoren som allerede utvikler seg i hennes barn, er morsomt for hele familien!

Kast litt lys på alle hardtarbeidende mødre og DEL saken på Facebook!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->