Moren hadde fått nok av sønnens latskap – nå sprer hennes knallharde melding seg på nett som ild i tørt gress!


Heidi Johnson er mor til en 13 år gammel sønn som nekter å hjelpe til med husarbeid hjemme.

Han tok alt hun gjorde hjemme for gitt, og var forferdelig lat, noe som fikk hun til å skrive et hardtslående brev for å vise han hvor skapet skulle stå, noe hun delte på Facebook.

Facebook-innlegget hennes er delt nesten 170 000 ganger verden over, noe vi skjønner svært godt.

Foto: Facebook/Heidi J


Slik skrev hun brevet (oversatt til norsk):

«Kjære Aaron,

Siden du ser ut til å ha glemt at du er bare 13 år gammel, og jeg er den forelderen din, og du nekter å bli kontrollert, antar jeg at du trenger å lære litt om uavhengighet.

I tillegg tjener du penger nå, som du tydelig påpekte, så da vil det være lettere for deg å betale tilbake for alt det jeg har kjøpt til deg i løpet av årene.

Hvis du ønsker å bruke lampen eller ha tilgang til internett, må du betale din del av kostnadene:

Leie: 3 500,-
Elektrisitet: 950,-
Internett: 170,-
Mat: 1 200,-

Du må også tømme papirkurven mandag, onsdag og fredag, og moppe og støvsuge gulvet på disse dagene. Du bør også rengjøre toalettet ditt en gang i uken, lage mat og plukke opp etter deg. Hvis du unnlater å gjøre dette må du betale 250 kroner til meg hver gang jeg må ta det.»

Foto: Facebook/Heidi JNoen har stilt spørsmål ved morens valg å publisere brevet på Facebook, og selv lurer på hvordan sønnen tjener penger. Dette er en del av hennes svar på spørsmålene i et nytt innlegg:

– Han tjener penger på YouTube. Og det var ikke opprinnelig ment å publisere brevet globalt. Jeg ønsket å vise det til min familie og venner, men i går hadde jeg 100 nye venneforespørsler og skjønte ikke hva som hadde skjedd. Jeg trodde kanskje min Facebook-profil hadde blitt kapret. Og ja, jeg kunne tatt det vekk nå, men på dette stadiet er allerede så mange som har lest det.

Synes du Heidi har rett? DEL saken på Facebook og si din mening!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->