Hunden var lenket fast i en garasje i 8 år – nå får hun endelig det komfortable livet hun fortjener.


I nesten 8 år levde Lola i en mørk og kald garasje. Hun fikk nesten ikke neo oppmerksomhet, var aldri fri, fikk ikke se sola og sov på et murgulv. Da en kvinne til slutt fant ut om Lola, gav hun beskjed til organisasjonen AMA Animal Rescue. De klarte å overtale Lola sine eiere om å gi henne fra seg.

De som reddet Lola var forberedt på at hun skulle være agressiv, ettersom hun nesten ikke hadde sett folk. Men hun skulle vise seg å være rake motsetningen – hun logret, og var glad for å få nye venner.

Først ble Lola tatt med til veterinæren, og fikk et par operasjoner hun trengte. Deretter ble hun sendt til et fosterhjem. Heldigvis ble hun raskt adoptert, og har de siste syv ukene levd på Manhattan i New York, med sin nye eier Charlene. På tross av den store forandringen i livet, slo Lola seg til ro med en gang, og storkoser seg nå!


Et innlegg delt av Lola (@lolathepitbullnyc)

«Det tok ikke lang tid før hun fant alle de mykeste stedene i leiligheten, og slo seg løs», sier eieren. Etter å ha sovet på et betonggulv i så mange år, elsker Lola nå å sove på sofaer, i hundesengen eller på puter – og i sengen til eieren når hun får lov.

Et innlegg delt av Lola (@lolathepitbullnyc)Et innlegg delt av Lola (@lolathepitbullnyc)
Lola elsker alt som er mykt, og eieren forteller blant annet at hun gjerne lager seg en ekstra stor seng; «Jeg var ute en tur, og da jeg kom hjem igjen hadde Lola lagt én hundeseng oppå en annen, og lagt seg på toppen», sier eieren, «Det var hysterisk. Jeg kunne ikke tro det da jeg så det».

Et innlegg delt av Lola (@lolathepitbullnyc)

Lola har gått fra en grå og trist hverdag til å leve drømmelivet, og det virker som om eieren og Lola er perfekt match!

Du kan følge Lola på Instagram, hvor hun går under navnet @lolathepitbullnyc.

DEL gjerne denne solskinnshistorien med dine venner!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->