Kvinnen glemte å lukke verandadøren under stormen – da fikk hun seg et bedårende uventet besøk.


Om du bor tett på skogen, er du kanskje så heldig at du i blant får besøk av ville dyr. Kanskje du har sett elg, rådyr eller ekorn? Ikke alle er like glad i dyr som spiser opp blomstene, men det er alltid et vakkert syn å være så tett på naturen.

En kvinne med brukernavnet Amscolie på nettsiden Imgur hadde, for å si det mildt, et slikt uventet besøk fra tre søte hjort, ikke i hagen, men rett inn i stua! Hun delte sin historie fra når hun kom til å la døren stå åpen i løpet av en regnstorm.

Før stormen begynte, gikk hun ut for å lete etter hjort som pleide å være utenfor huset hennes var der, siden hun brydde seg mye om dem, men kunne ikke se dem noe sted. Det skulle vise seg at de ikke var lange veien unna!

Imgur / Amscolie


Vi kan ofte se på dyra når dårlig vær og naturkatastrofer er på fremmarsj.

Det er ikke ferdig utforsket nøyaktig hvordan de greier å oppfatte endringer i lufttrykket og høre lydfrekvenser som mennesker ikke kan, men svært ofte ser vi at f.eks. hjort endrer adferd når en storm er på vei. De tre små hjortene hadde gått inn i kvinnens hus for å søke ly fra stormen.

– Jeg lot dem sove over fordi stormen var så forferdelig, skrev kvinnen på Imgur.

Hjortemoren var nok litt bekymret om natten, men heldigvis visste hjort barna akkurat hva du skal gjøre når stormen er over – hoppe rett inn i skogen igjen!

Og de er veldig søte! Amscolie har rett når hun sier: «Hvordan kan man noen gang si nei til disse små ansiktene?»

Ganske spesielt – DEL denne saken med dine Facebook-venner!
HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->