Hun mistet sønnen sin, og hylles over hele verden. Når du ser fryseren hennes, forstår du hvorfor.


25 år gamle Ariel Matthews fra San Jose i USA, opplevde alle mødres mareritt. Hennes 11 dager gamle sønn, døde i hennes armer.

Men i all sorgen, ville Ariel gjøre noe som skulle hjelpe både andre mødre, samt hjelpe henne selv med å komme seg videre. Kroppen hennes fortsatte å produsere melk, så hun bestemte seg derfor for å donere melken til barn som trengte det.


Selv sier moren følgende; «Kroppen min produserte mye brystmelk, og jeg bestemte meg med en gang for å donere det, ettersom Ronan ikke kom til å overleve.»

Og fryseren fylte seg raskt opp. Totalt har hun produsert hele 70 liter brystmelk, til trengende spedbarn.

«Det føles veldig bra å hjelpe andre. Jeg har fått klemmer av mødre når de har kommet for å hente melken», sier Ariel.

Etter at Ariel bestemte seg for å donere brystmelken, har hun blitt hyllet av mødre som ikke klarer å produsere melk selv, over hele verden. Det at hun i tillegg tenker på andre når hun har opplevd noe så tragisk selv, viser hvor uselvisk hun er.

«Det er helt fantastisk! At noe bra kan komme ut av et så stort tap – at jeg kan oppfordre mennesker til å forstå at man alltid kommer seg videre, at man kan leve lykkelig, og ikke må la triste opplevelser ta knekken på oss.»

A photo posted by Ariel Matthews (@little_mermaid_13) onHistorien til Ariel har spredd seg over hele verden – til og med i Japan har en avis skrevet om henne.

Lykke til videre Ariel – stå på! DEL gjerne saken videre med dine venner!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->