Kvinnen reddet en hjort nær døden – da kvinnen selv fikk kreft, gjengjeldte hjorten på den beste måten.


Med en kreftdiagnose i fjerde stadiet, hadde Melanie Butera mørke fremtidsutsikter. Men hun hadde aldri forventet at noe så magisk skulle til å komme inn i livet hennes.

En hjort som dukket opp på dørstokken hennes, komatøs og på nesten dødens rand ble hennes høyst uventete følgesvenn. Butera tok seg av hjorten, og fikk den i bedre form.

Deretter skrev hun boken «Hjorten Dillie: Kjærlighet på hover» og skildrer den merkelige, uventede reisen hun og mannen hennes opplevde med dette mirakelet av en hjort.

– Vi trodde ikke engang at hun skulle overleve natten. Likevel kom hun seg inn i våre hjerter og hjem for alltid, skrev Butera.


Etter at hun ble friskere, fikk Dillie lov til å flytte inn i Butera-hjemmet siden hun ikke likte å være i fjøset, ifølge Newsnet5. Snart nok fikk Dillie også fikk sitt eget soverom og ble en del av familien.

– Vi ser ikke på henne som en hjort, sier Buteras mann, Steve Heathman.

– Jeg ser på henne mer som et kjæledyr, en hund, katt, for hun er rett og slett ei trivelig og hyggelig hjortejente.

Dillies rom har blitt satt opp med webkamera, slik at folk fra hele verden kan se henne i sitt hjemmemiljø. Hun er blitt litt av en kjendis på internett, og videoen nedenfor er sett mer enn 2 millioner ganger!

Hva syns du? DEL denne søte historien med dine venner på Facebook!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->