Mor med hjernekreft i fjerde stadiet har kun dager igjen å leve – men da kirken ber kollektivt skjer mirakelet.


Uansett hva en persons religiøse overbevisning måtte være, er det mange som tror på de stille øyeblikkene under refleksjon og bønn, enten du kaller det bønn, meditasjon eller transe. De øyeblikkene hvor vi er i stand til å stenge ute verden rundt oss og fokusere energien vår på de immaterielle ting kan være intense og kraftige opplevelser.

En mor fra delstaten Georgia mener bønn er et såpass kraftig fenomen at det hjalp henne å overvinne en alvorlig sykdom. En som legene hadde spådd at hun aldri ville komme ifra med livet i behold.

Ashley Hallford var en ung mor som lever i byen Douglasville. Hun var begeistret for sin graviditet men også litt bekymret da hun nylig hadde lagt merke til en hard knute på baksiden av hodet sitt.


Klumpen ble verre, og hun spurte en lege om å ta en titt på den. Det var kreft.

En sjelden form for kreft, men det var den fryktede sykdommen likevel. Fordi Hallford var gravid på den tiden, ble en nøye plan for behandlingen utviklet.

Da hun var gravid i 33. uke, ble fødselen kunstig indusert slik at barnet kunne bli født og hun kunne begynne behandlingene. Dette var hennes første tegn på et mirakel.

Mens planen hadde blitt klargjort for å sende barnet til intensiven, var han såpass frisk at han kunne dra hjem med en gang. Hallford var desverre ikke like heldig.

Fire dager etter fødselen, havnet sto kirurgien for døren. Det så ikke bra ut.

Legene oppdaget at kreften hadde spredt seg og var på dette punktet irreversibel. De satte henne på en umiddelbar og aggressiv strålebehandling.

Dessverre, selv med intenst høye doser, fortsatte sykdommen å spre seg. Hun ble fortalt at hun var på fjerde stadiet, og det ble da foreslått at hun kanskje begynner å få “orden i sakene.” Med dette mentes testamente, arv osv.

Snarere enn å bare gi opp og gi etter for sykdommen, snudde Hallford seg til bønn. Det var ikke bare henne heller: Hele kirken hun gikk til sto bak henne med sine bønner og ulike tilbud og tegn på åndelig støtte.Og så skjedde det. Hvordan eller hvorfor, kan vi aldri vite.

På bare litt over 7 måneder etter å ha blitt fortalt at kreften var irreversibel, hadde hun en ren strålescan. Hun var i remisjon.

Hallford mener hennes mirakel kun skjedde “100 prosent” på grunn av gud. Hun forteller:

– Jeg ønsker bare å spre håp. Når jeg snakker til menigheter, ønsker jeg å gi folk styrke til å fortsette. Og hvis det er det jeg kan gjøre i livet, ville jeg dø lykkelig en vakker dag.

I dag er Hallford stolt mor til tre barn og lever et lykkelig og sunt liv. Selv om ingen vet hva fremtiden vil bringe, vet hun at gjennom kraften i bønn og de stille øyeblikkene, kan vi møte fremtiden med styrke og fred.

Se videoen av mirakelet nedenfor, og DEL om du tror det finnes mer mellom himmel og jord enn vi kan se!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->