Han våknet opp etter rusen med en stor tatovering – nå får han ikke jobb.


Mark Cropp fra New Zealand er bare 19 år gammel, men har allerede tilbragt to år i fengsel etter å ha truet en turist med kniv.

Da han ble satt i fengsel, endte han på samme celle som broren sin, som var fengslet fra før. De to lagde seg brennevin av epler, brød og sukker som de lot stå og gjære. Da de drakk brennevinet, diskuterte de om de kanskje skulle få seg en tatovering i ansiktet for å få status i fengselet.

Mark Cropp / Facebook

«Jeg drakk brennevin, og da jeg våknet opp så jeg slik ut. Hodet mitt hadde hovnet opp som et jævla gresskar. Det var meningen at det bare skulle være en liten tatovering», sier Mark Cropp til NZHerald.


På tatoveringen står det «DECAST8» (devastate), som på norsk betyr å ødelegge.

Etter at han slapp ut fra fengsel, har Mark opplevd at tatoveringen hindrer ham fra å skaffe seg jobb. Enkelte vil såvidt kikke på ham, mens andre ler av ham.

Mark Cropp / Facebook

Mark har derfor gått ut med sin historie på Facebook, i håp om at noen kanskje vil ansette han. I sitt innlegg, skriver han følgende;

«Hei! Jeg vil gjerne jobbe, men jeg har noe som hindrer meg – tatoveringen i ansiktet mitt. Jeg leter etter en arbeidsplass som vil ha meg med på laget.»

Mark Cropp / Facebook

Drømmen til Mark er å bli tatovør selv, men han sier han vil ta til takke med alle jobber, og sier han er et vanlige menneske som ikke vil bli dømt for hvordan han ser ut.

Målet er å tjene nok penger til at han og kjæresten kan få styr på livet og få tilbake deres tvangsfjernede barn.Ville du gitt Mark jobb? Del gjerne saken med dine venner på Facebook!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->