Gutten føler en stikkende smerte når han spiser hamburgeren. Timer senere avslører røntgenbildet alle mødres mareritt.


Foreldre passer alltid på barna sine når sommeren kommer – at de har på seg solfaktor, at de går med sko og ikke får lite klær – men få tenker over den potensielle faren ved grillredskaper.

En vakker sommerdag lagde Nadia Fiore og familien hennes hamburgere på grillen. Nadia visste at sønnen Anthony knapt kunne vente med å sette tennene i burgeren, men så fort han hadde spist første biten, ble gleden raskt snudd opp ned.

Anthony fortalte moren at han følte en stikkende smerte i halsen, som en nål stakk ham. Nadia tok med gutten sin til sykehuset, hvor de raskt skjønte hva som foregikk; han hadde en ståltråd fra grillbørsten i halsen.

Dette er i følge legene et vanligere problem enn man skulle tro. Når folk setter frem grillen etter vinteren, skrubbes de med stålbørster, og noen ganger setter tråder fra børsten seg fast i grillristen. I verstefall ender den opp i maten, og setter seg fast i halsen eller lenger ned i fordøyelsessystemet.


Anthony måtte opereres for å få fjernet ståltråden. De gode nyhetene er at operasjonen gikk bra. I ettertid fikk han en infeksjon i halsen, men nå ser alt ut til å gå bedre.

Se videoen her – og DEL gjerne denne informasjonen med dine venner!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->