Forsinket fly presset passasjerene til bristepunktet – det var da disse 4 eldre herrene bestemte seg for å lette stemningen!


Ingenting er verre enn å gå ombord i flyet, for deretter å få beskjeden om at flyet må vente før det får lov til å ta av. Denne gjengen ble sittende i flere timer, og passasjerene fikk ikke lov til å forlate flyet.

Men det er visse ting som kan gjøre det å sitte på et fly i 5 timer uten å ta av litt mindre kjedelig.

Det er der denne videoen som ble filmet av US Airways-flyvertinnen Kari Mann kommer inn i bildet. Ombord denne flyreisen til New Orleans kom gruppen ‘Port City Sound’, en meget erfaren ‘barbershop-kvartett’ med en mye personlighet.

Vel, det viser seg at de er utrolig dyktige, og de var i stand til å lette stemningen i hele flyet etter 5 timer stillesitting. Se videoen nedenfor.


Kvartetten utfører sin tolkning av sangen “Under The Boardwalk” av bandet The Drifters. Du kan se andre passasjerene trekke ut sine mobiler for å fange det fantastiske øyeblikket. Enda viktigere, er det at man kan se passasjerene begynne å smile!

The Port City Sound er en prisbelønt seniorerkvartett fra New England, i delstaten New York og Canada. Man ser at de virkelig tar glede i å bruke sin stemme til å underholde og inspirere andre.

Se videoen her – og DEL deres fantastiske sang på Facebook!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->