Når tenåringene fant den forlatte bilen og tok en titt på setet forstod de fort at noe var galt!


Noen ganger får man følelsen av at noe er galt – kanskje magefølelsen prøver og advare deg om at det er fare på ferde, eller du bare får en skikkelig uggen følelse.

Det skulle vise seg å være rett å stole på magefølelsen for de to tenåringene i delstaten Pennsylvania i USA, da de fant en bil med knuste ruter i et skogholt.

Hva de gjorde etter dette skulle vise seg å være svært viktig. Tenåringene hadde fått et mysterium som de følte de bare måtte løse!

Les hvordan de gikk frem videre nedenfor.


Tenåringene gikk bort til den forlatte bilen, og sjekket om det satt noen i den. Det gjorde det ikke. De følte at noe ikke var som det skulle, og bestemte seg for å undersøke nærmere. Da fant de et visittkort med navnet «Edwin Kosik» i setet på bilen. Guttene tok en råsjans og begynte å søke på internett. Kanskje det var han som eide bilen?

Når de fant informasjon om personen på visittkortet på internett kjente de på alvoret i situasjonen. Edwin Kosik hadde vært savnet i to dager!

De hoppet på firhjulingen sin og dro rett hjem og fortalte foreldrene sine hva de hadde funnet ut. Foreldrene tok med en gang kontakt med politiet. Ikke langt fra bilen ble den fortumlede mannen funnet – sliten og redd, men i relativt god form.

Mannen var 92 år gammel og hadde kræsjet bilen. Det var derfor han ble liggende. Bare to dager senere kom det storm og uvær, og dette førte til flom i området, noe som ville ha druknet mannen.

– Vi er veldig takknemlige for disse to unge mennene så dette kjøretøyet og heldigvis hadde hodet med seg og tok de rette valgene, sa den lokale sheriffen Martin Pane.

Se videoen under, og DEL på Facebook for å hylle disse to tenåringene!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->