Den nyfødte ungen skal på sin første flytur. Det foreldrene gjorde, hylles nå verden rundt.


Å fly kan være slitsomt. Det er mye å tenke på, det er ofte trangt, og det er vanskelig å få sove. Og noen ganger blir man sittende i nærheten av irriterende mennesker.

For de av oss som er foreldre, vet vi at det å reise med små barn kan være vanskelig. Ikke bare må vi ta vare på dem, men vi må også passe på hvordan de oppfører seg, slik at andre ikke blir forstyrret. Det er lite som er mer irriterende enn å våkne etter å endelig ha klart å sovne, til barnegråt.

For å løse dette problemet, fant dette paret på en kreativ idé. Foreldrene gikk rundt til alle som satt i nærheten av dem på flyet, med en pose med en lapp i.

Shareably


På lappen står det følgende;

«Hei fremmede!

Mitt navn er Madeline. Jeg blir ett år 17. desember, og dette er min første flytur. Jeg skal prøve å oppføre meg så bra jeg kan, men jeg vil beklage på forhånd dersom jeg blir urolig, redd eller får vondt i ørene mine. Moren og faren min har pakket denne godteposen til deg, som et plaster på såret. Det er også noen øreplugger der, i tilfelle du ikke like gråten min like godt som mamma og pappa gjør.

Ha en fin flytur! :)»

Så genialt! DEL gjerne videre om du synes dette var en hyggelig og genial gest!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->