Den lille gutten med Downs var ikke pen nok for klesmerket; morens svar hylles av hundretusener.


Annonser, reklamer og sosiale medier legger stadig et større press på folk for å se «perfekte» ut. Enkelte klesmerker hylles for å bruke modeller i alle former og fasonger, men de aller fleste bruker fortsatt modeller som er retusjert, sminket og fremstår som plettfrie.

Megan Nash har en sønn med Downs syndrom, og da et lokalt reklamebyrå ville ha barnemodeller til en kampanje for klesmerket OshKosh B’Gosh, sendte hun inn bilder av sjarmtrollet sitt. Men de var ikke interessert – fordi gutten hadde Downs syndrom.

Hun sendte inn flere bilder, og fikk aldri svar. Gutten var perfekt match med tanke på høyde, øyenfarge og hårfarge etter hva byrået hadde sagt de var ute etter. Derfor tok hun kontakt, og lurte på hvorfor de ikke engang hadde svart på henvendelsen hennes. Reklamebyrået forklarte at klesmerket ikke var interessert i barn med «spesielle behov».


Meagan spurte seg selv «sa de virkelig at de ikke kunne tenke seg et barn med spesielle behov?» i følge The Independent.

Hun ble sint og frustrert, og fortalte historien sin i en gruppe for foreldre med Downs syndrom på Facebook. Og etter det har historien spredd seg som ild i tørt ress.

Gjennom organisasjonen Changing the Face of Beauty, som jobber med å få virksomheter til å bruke personer med spesielle behov i sine annonser og reklamer, fikk hun tatt noen fantastiske bilder av sønnen sin.

Etter at bildene har spredd seg over hele Internett, har til slutt klesmerket tatt kontakt med kvinnen, og hun skal møte dem neste uke.

«Jeg forestilte meg aldri at dette ville bli så stort», sier Meagan til King5.Moren vil gjerne at flest mulig deler bildene og hennes historie – som hun sier selv:

«Denne stilige gutten er klar for å vise verden hva skjønnhet egentlig handler om!»

DEL med dine venner!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->