Den hjemløse mannen så eksplosjonen i Manchester – han gjorde det motsatte av alle andre!


Chris Parker var inne på Manchester Arena-foajeen da bomben eksploderte iølge Daily Telegraph.

Parker er hjemløs og vanligvis i foajeen for å be om småpenger. Det var en vanlig kveld, men med litt mer ungdom enn vanlig melder The Independent.

Han ble slått i bakken av eksplosjonen. Det var da han reagerte uvanlig heroisk.

Les resten av historien nedenfor:


– Alle var på vei ut. Alle i godt humør. Når den første flokken skulle ut gjennom glassdørene hørte jeg et smell, og kort tid etterpå så jeg et hvitt lysglimt. Da kom røyken, og jeg hørte folk skrike.

– Jeg falt i bakken av den kraftige eksplosjonen. Da jeg reiste meg var ikke min første innskytelse å løpe vekk, men å løpe inn for å hjelpe. Det var folk over hele gulvet.

Jeg så en liten jente som ikke hadde bein. Jeg tok en T-skjorte og pakket henne inn. Jeg spurte hvor moren var, og hun sa noe sånt som at ‘min pappa er på jobb. Min mor er der oppe.

Midt i kaotiset etter terrorangrepet løp Chris for å hjelpe de som trengte det mest. Han hjalp mange mennesker utenfor arenaen. Han bar også ut en kvinne på 60 år med skadd bein og alvorlig hodeskade.

Det var også en hjemløs mann på stedet ved navn Stephen Jones. Han reddet dusinvis av folk på stedet. SE han fortelle om hendelsen i videoen under og DEL denne saken på facebook!

"Just because I'm homeless it doesn't mean I've not got a heart" – Steve was sleeping near the arena when the bomb went off, and rushed to help young victims.

Via ITV NewsPosted by LADbible on Tuesday, May 23, 2017


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->