De bygget om en vanlig container til en hytte – bare vent til du ser innsiden!


De sier at alt er større i Texas, men dette nye lille hjemmet viser at det ikke alltid er sant. I Needville i Texas, ble dette hjemmet laget av firmaet Backcountry Containers. De lager små boliger ut av containere. Hvis du tenker på det, er en shipping container den perfekte struktur.

Å være laget for å motstå presset fra å bli stablet oppå hverande betyr at de tåler mye. De er lekkasjesikre, i tilfelle de faller av båten. Å gjenbruke disse containerne som hjem er en fantastisk idé.

Disse spesiallagde containerboligene er miljøvennlige, sterke, og de har kule design. Hjemmet nedenfor, for eksempel, har et skap for å oppbevare eiernes hundre par sko! Eieren av Backcountry Containers bygde dette hjemmet til et familiemedlem, og du kan se kjærligheten som gikk inn i byggverket.

I norske temperaturer bør man vel tenke seg om to ganger før man bosetter seg i en conteiner uten de riktige varmeløsningene, men bildene fungerer iallefall som inspirasjon til ditt eget design.


Den lille hytta på bildene ligger på landsbygda i Texas.

Bare se på dette vakre hjemmet. «Fire pit» foran hytta var en god idé.

For å få mest mulig ut av arealet, er det en trapp på utsiden som fører opp til en takterasse.

Her kan man kose seg i gyngestolen og se livet gå forbi.

Backcountry Containers



Så snart du går inn, blir du møtt med denne nydelige stuen.

Soverommet er i bakhjørnet, og det er en sofa rett ved siden av den.

Siden Texas-lufta kan bli både fuktig og varm er det installert klimaanlegg.

Skapet bak soverommet har god plass til sko.




Det er enda lagringsplass i gulvene. Perfekt til å lagre enda flere sko.

På den andre siden i den lille hytta er kjøkkenområdet.

Se på de vakre blå skapene.

Kjøkkenet passer til en fullstørrelse kjøleskap.

Rett rundt hjørnet er på badet.

Og tro det eller ei, badet fikk plass det også, selv om det er et 3/4 størrelse bad.

Dusj fikk de også plass til!

Og akkurat som det ikke var nok, et lite vaskerom.

Alt dette fikk plass i den lille, røde hytta.

DEL denne saken med dine Facebook-venner!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->