Datteren deres ble plutselig blå i ansiktet og døde. Nå vil foreldrene advare andre.


Foreldres verste mareritt er å miste et barn. Det var dessverre det dette paret fra Oklahoma i USA, opplevde.

Datteren deres, Brianna Florer, ble plutselig blå i anskitet og begynte å kaste opp blod. Da legene tok røntgenbilder av jenta, skjønte de hva som hadde skjedd. Nå vil foreldrene advare andre mot det samme.

Facebook

Foreldrene oppdaget at datteren ikke var i form. Hun fikk feber, men foreldrene ble ikke noe bekymret av det. Alle får feber en gang i blant. Men da hun til slutt kastet opp blod og ble blå i ansiktet, tok de henne med en gang til akutten. Dessverre stod ikke livet til den lille jenta å redde.


Årsaken? Jenta hadde funnet et lite batteri på størrelse med en mynt og svelget det.  Slike batterier finnes i blant annet enkelte fjernkontroller, klokker og bilnøkler.

Et batteri som dette kan være lett å overse, dersom det ligger på gulvet. For nysgjerrige barn kan det altså få døden til følge.

Facebook

Foreldrene ønsker nå å advare andre. Dersom man svelger et batteri,  går det som regel bra – men man bør uansett alltid dra rett til legevakten dersom uhellet inntreffer. Faren er at batteriet begynner å lekke batterisyre.

Facebook

For lille Brianna begynte batteriet dessverre å lekke. I følge legene kan jenta ha fått i seg batteriet hele seks dager før hun ble dårlig.

FacebookSmå barn liker å putte alt mulig i munnen. Hold derfor alltid batterier utenfor barns rekkevidde! Del gjerne denne saken videre, slik at flere foreldre kan få det med seg.


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->