Politiet banker på døra og vil prate med 8-åringen. Da moren forstår hvorfor, kommer tårene.


Åtte år gamle Jackson Arneson fra Wisconsin i USA er en blid og glad gutt – men han har vært veldig syk. I fjor trengte han desperat en nyre, og han var alvorlig syk, skriver People.

Mens legene lette etter en donormatch, nådde moren til gutten ut til sine venner på Facebook, og forklarte den forferdelige situasjonen. Hun ba venner teste seg for å se om det kanskje var en donormatch blant Facebookvennene hennes.

Politibetjenten Lindsey Bittorf så Kristi sitt Facebook-innlegg, og ble med ett rørt av den lille gutten. Hun var heller ikke alene – mer enn 50 personer sjekket om de var gode matcher for gutten. Men når alt kom til alt, var det Lindsey som var den beste kandidaten.


Da Lindsey fikk beskjeden fra legen om at hun var den perfekte match, ba hun legen vente med å overrekke den hyggelige beskjeden til familien til Jackson. Hun ville nemlig overraske dem selv.

I full uniform troppet Lindsey opp hjemme hos Jackson. Moren Kirsti åpnet døren, og lurte på hvorfor politiet plutselig dukket opp.

Lindsey presenterte seg, og gav Jackson et innrammet kort, hvor det stod følgende;

«Jackson, jeg svor en ed på at jeg skulle tjene og beskytte samfunnet. Nå skal nyren min få tjene og beskytte deg. Det er jeg som skal donere en nyre til deg.»

Moren kunne knapt tro sine øyne, men da hun skjønte hva som foregikk, brast hun ut i gråt. Endelig gikk ting riktig vei!

Facebook / American Family Children’s HospitalOperasjonen skal finne sted om en måneds tid, og moren er sjeleglad. På Facebook skriver hun følgende;

– Nå trenger jeg ikke bekymre meg for sønnen min lenger. Nå kan jeg puste ut, og planlegge fremtiden!

DEL gjerne saken på Facebook for å hylle Lindsey for sin fantastiske innsats!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->