4 år gammel gutt druknet mens mor spilte mobilspill – «Nå må galskapen ta slutt».


I Kina druknet en fireårig gutt – mens moren sto bare meter unna og spilte mobilspill.

Så sent som i forrige uke, vi rapporterte Newsner at på Brunnsbadet i Ronneby, hadde antall ulykker økt kraftig i sommer.

«Det jeg kan tenke meg er at mange foreldre bruker sine mobiltelefoner, men det er ikke hele sannheten. Samlet synes det at foreldre ikke har tatt ansvar», sier anleggssjef for Brunsbadet Peter Nilsson som å Sydöstran.

Wikipedia


Heldigvis har ikke Brunnsbadet hatt noen alvorlige ulykker i sommer – men andre steder i verden, er det dessverre langt verre enn hos söta bror.

Tidligere i år ble et tragisk dødsfall rapportert i den kinesiske byen Xianyang.

Via overvåkingskameraer kunne man se hvordan en fireårig gutt kjempet for livet i bassenget mens moren sto noen meter unna, med ryggen til – og spilte med mobiltelefonen.

Til slutt la moren vekk telefonen og gikk for å lete etter gutten, men uvitende om hva som hadde skjedd, gikk hun i feil retning. Til slutt ropte hun på badevakter som til slutt fant gutten – livløs og på bunnen av bassenget.

Men det er ikke bare Kina som fikk alvorlige hendelser. I Australia har ulykkene blitt så mange at politiet måtte gå ut med en klar advarsel til alle foreldre om å legge fra seg mobiltelefonen og holde styr på barna i vannet.

«Denne tiden av året vi oppfordrer folk til å være svært årvåken rundt svømmebassenger, for å opprettholde sikkerheten og for å holde et øye med barna», sa politiinspektør Garry Sims til ABC News, etter en hendelse der to babyer var nær drukning og endte opp på sykehuset i kritisk tilstand. De to tvillingene på 23 måneder hadde sannsynligvis vært ute av foreldrenes synsfelt – noe som endte med at de ble funnet bevisstløse i bassenget.At barn i større grad drukner fordi foreldrene er opptatte med mobiltelefoner er en forstyrrende utvikling – del denne saken på Facebook for å spre årvåkenhet!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->